Het Petit Bal kom terug op 19 januari 2020 !

Programma

Kom met ons dansen op de tonen van korvenn trio en rokkende vrouwen in de prachtige zaal argonne en eet gezellig samen op de potluck die we houden tussen de twee bals.

De Muziek Groepen

Korvenn Trio jongleert al twee jaar tussen balfolk en fest noz. Ze komen oorspronkelijk uit Wallonië en wervelen tussen Schots, Gavotte, Bournees, Plinn en nog veel meer. Hun passie voor Bretonse muziek doet de vloeren en de dansers trillen!

YouTube

Rokkende Vrouwen zijn twee muzikanten met een groot hart voor Nederlandstalige volksmuziek. Ze halen oude liederen van onder het stof en steken ze in een balfolkjasje, maar schrijven ook nieuwe nummers en laten zich beïnvloeden door alles wat hem inspireerd.

Soundcloud | YouTube

Potluck

Om in de gezellige sfeer te blijven, organiseren we tussen beide bals een potluck als avondmaal. Breng dus allemaal iets mee om samen te delen en op te eten. Beperk jullie bij voorkeur tot gerechten die geen bestek vereisen. Laat jullie originaliteit de vrije loop!

De Plaats

Salle Argonne, 33 Vanderstraetenstraat, Sint-Jans-Molenbeek 1080.Toegand tram 82 en bus 86 (Duchesse Brabant), metro 1 et 2 (graaf van Vlanderen)

Positie op GPS, Google Maps

Map of Brussels

Tickets

De toegang is € 12, afhankelijk van beschikbaarheid:we beperken het aantal mensen om ruimte te garanderen voor iedereen om te dansen.

Online registraties zijn gesloten om bank transfers mogelijk te maken.